Nå kan du fornye sesongkortet for 2024

Torsdag kl. 10 ble det åpnet for gjenkjøp av sesongkortet for neste sesong. Og prisen er lavest om du fornyer i løpet av de to neste ukene!

Den spennende 2023-sesongen er ennå ikke ferdigspilt, og vi håper på maks uttelling i kvalifiseringskampen(e) som står foran oss. 

Uansett om det blir OBOS-ligaen eller Eliteserien for KBK neste år, holder vi prisene på sesongkort på samme nivå som i år. Og er du ekstra kjapp, kan du sikre deg sesongkort 300 kroner billigere nå i november – mer om det lenger ned i saken!

Gjenkjøpsperiode

Alle som har hatt sesongkort i 2023-sesongen får i dag tilbud om å fornye sitt sesongkort for neste sesong. Da beholder du samme sete på stadion som i år. 

Gjenkjøpsperioden varer fram til og med 20. desember 2023. Etter den dagen blir plasser som ikke er fornyet, frigitt til åpent salg. 

EARLY BIRD-TILBUD: I november kan privatpersoner fornye sesongkortet sitt til redusert pris! Prisen er satt 300 kroner lavere enn ordinær pris fram til 30. november kl. 23.59 (gjelder ikke allerede rabatterte sesongkort). Så vær kjapp!

Samarbeidspartnere som har løpende avtaler eller har inngått nye samarbeidsavtaler for 2024 som inkluderer sesongkort, fornyes automatisk.

Nysalg i januar

Har du ikke mottatt en e-post fra TicketCo om fornyelse på torsdag, så ta kontakt med oss på e-post [email protected]. Det er e-postadressen som ble registrert i forbindelse med kjøp for 2023, som vi sender e-post om fornyelse til. Vennligst sjekk din søppelpost, da noen e-poster kan havne der.

Nysalg av sesongkort (åpent salg) vil starte i januar 2024! Nærmere info om dato kommer etter nyttår.

salkart2024Nordmørestadion.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: