Nedtur i Drammen

Vi reiser tomhendt hjem fra Drammen. Taper 4-1 etter et trøstemål av Pemi Faris.

Høydepunkter:

Første omgang:

Vi starter Med følgende 11: Mbaye, Strand Nilsen, Ulvestad, Jarl, Williamsen, Diop, Kalludra, Kartum, Gjertsen, Willumsson, Faris. Ulvestad må dessverre ut tidlig, men Gjesdal tar over ansvaret i midtforsvaret etter kun 8 minutter.

KBK kommer treigt i gang og sliter litt med å komme inn i kampen. Vi får også et baklengs tidlig, når Strømsgodset får stå litt for ledig på bakerste. 1-0 etter 14 minutter.

KBK ser mye bedre ut etter baklengsmålet og er mye mer med i kampen utover i omgangen. Virker som en kamp som kan gå alle veier. Begge lag har flere store sjanser. Mbaye har en tidlig redning på strek, Faris har et knall skudd i stolpen og Kartum er farlig frempå når han snapper ballen fra forsvaret til Strømsgodset.

Men det blir ikke mål på våre gutter før pause. I stedet er det Strømsgodset som øker ledelsen langt ut i overtiden av omgangen. Utrolig kjipt å gå til pause med 2-0.

Andre omgang:

KBK starter omgangen sterkt, er aggressive, tent og spiller mye bra fotball. Dessverre så mangler det det lille ekstra i siste tredjedel.

Vi får mange sjanser og halv-sjanser men det er Godset som øker ledelsen når de får muligheten. 3-0 etter 67 minutter. Dette kommer bli tøft men det er store muligheter i kampen, og vi gir aldri opp.

Trippelbytte like etter:  Hopmark, Chrupalla og Bye kommer inn for Kalludra, Strand Nilsen og Willumsson.

Etter 77 minutter går vi på nok en smell. 4-0.

Agbo kommer inn for Kartum etter 80 minutter.

KBK får straffe på tampen! Faris tar det selv, kald som en fisk, setter den rolig midt i mål. 4-1.

Deilig med en spiss i storform selv om det kun blir et trøstemål i dag. Kampen ender 4-1.

Men for å sitere en av våre herlige supportere: "spiller ingen rolle, så lenge vi vinner resten av kampene"

Vi tar en ukes landslagspause før det braker løs i en vilt spennende, intens og artig kamp når RBK gjester Fort Kristiansund søndag 2. oktober kl. 19.00