Poengdeling på Åråsen

Det ender med 1 poeng i bagasjen hjem fra Lillestrøm. En jevn kamp med god støtte fra mange nordmøringer.

Over 300 nordmøringer var på Åråsen stadion for å gi KBK all sin støtte i denne kampen.

KBK hadde samme lagoppstilling som i kampen mot RBK og en utmerket gressbane på Åråsen stadion gav grunnlag for en spennende kamp.

1. omgang

De første minuttene virker begge lagene noe stresset og famlende.  Begge lag prøver seg med skudd mot mål men gir ingen store utfordringer til keeperene.  Det ser ut til å bli en kamp med jevngode lag.

I 7. minutt får Coly en god mulighet som gir hjørnespark for KBK, men det gir ikke uttelling. Diop hekter opp motspiller og LSK får frispark.

Hjemmelaget får hjørnespark i 12. minutt.  Det blir klarert men gir nytt hjørnespark uten mer hell for LSK.

I 14. minutt gjør LSK et noe tannløst skudd på mål som blir en lett jobb for McDermott.

De neste minuttene går kampen fram og tilbake.  Det  er tydelig at begge lagene gjerne vil dra dette i land.

I 17. minutt blir det hjørnespark for et bortelag som holder høyt trykk.  De to lagene veksler på å være det ledende laget.

KBK gav hjemmelaget mye press. Bendik Bye hadde et svært godt forsøk i en heading foran mål men lyktes ikke helt.  KBK har flere sjanser i de siste minuttene av første omgang, men blir for upresise foran mål.

I 36. minutt dribler Mucolli forbi flere motspillere på tvers av 16 meteren, men avslutningen blir for upresis.  LSK tar over presset de siste minuttene før pause, men heller ikke de får uttelling for sine sjanser.

Det står 0 - 0 til pause.  Noe begge lagene kan være fornøyd med etter iherdig kjemping.

2. omgang

I 46. minutt får LSK en fin sjanse men greier ikke å få ballen i nettet da Ulvestad presser Helland og får ballen ut.  Kampen bølger fram og tilbake på banen de første minuttene av andre omgang.

I 48. får LSK en ny stor sjanse men vår tøffe kaptein Ulvestad tar ansvar og får avklart.  Like etterpå får en LSK-spiller gult kort for felling av KBK-spiller.  Et godt innlegg til Mawa er dessverre i offside.

Det ender med dramatikk i 53. minutt. Dragsnes i LSK får gult kort i kampen om kula med MCDermott.  McDermott blir liggende nede og vi ser en trener som er tydelig bekymret for keeperen sin.

McDermott gjorde også denne gangen en formidabel innsats og er en spiller som bokstavelig talt blør for drakta.  Etter vasking og bandasjering er han klar for å kjempe videre.  Allerede etter 62. minutt redder han et kjapt angrep.  Kampen fortsetter og bølge fram og tilbake uten at det resulterer i de store målsjansene.  LSK har noe større trykk enn KBK i denne perioden av kampen.

Noe dårlig pasningsspill fra KBK gir LSK flere gode sjanser.  KBK kjemper tappert og gir hjemmelaget tøff motstand og LSK pådrar seg flere gule kort.

I 75. minutt har Bendik Bye KBK sin største sjanse til nå, men skuddet ender like utenfor.  LSK tar i denne perioden av kampen flere hjørnespark, men heller ikke de har hellet med seg.  KBK får et gult kort når Coly feller en LSK spiller.  Dette ender i et frispark som McDermott med både bandasje og hjelm enkelt greier å redde.  LSK har stort press i kampen nå. Gjertsen gjør et forsøk men heller ikke det lykkes.

Amin Askar kommer inn i det 81. minutt og Bendik Bye går ut.  LSK presser hardt mot KBK og har flere sjanser, men vår eminente keeper har flere gode redninger.  Så LSK får ikke uttelling for innsatsen.

I det 90. minutt går Diop ut og PE Ulvestad kommer inn. Vi får hele 10 tilleggsminutter og selv om Lillestrøm klart har hatt de største sjansene i andre omgang har KBK kjempet tappert og ikke slakket av på innsatsen.  McDermott redder igjen i 95.minutt.

Kampens siste minutter gir høy temperatur og ender med et rødt kort til LSK spilleren Ogba da han slår til Ulvestad.

Kampen ender 0 - 0 og er det er McDermott som nok en gang redder poenget for KBK i denne kampen der det må innrømmes at Lillestrøm hadde de største sjansene. Håper at dette vil endre seg til neste bortekamp. Nå gleder vi oss til hjemmekamp og fulle tribuner på Kristiansund Stadion.