Sean McDermott tilbake i KBK

Sean McDermott returnerer tilbake til Kristiansund Ballklubb og har signert en kontrakt som binder han til klubben de neste tre årene

Det var mange som ble skuffet da det ble klart at Sean McDermott forlot KBK til fordel for rumenske Dinamo Bucuresti på nyåret. 

Oppholdet ble dog på ingen måte slik sisteskansen eller noen andre hadde sett for seg. Torsdag formiddag kom det offisielle bekreftelser fra klubbledelsen i Dinamo Bucuresti på at partene hadde blitt enig om å terminere kontrakten med umiddelbar virkning. 

KBK har vært åpen hele veien på at man skulle hente enda en keeper for å komplettere årets spillerstall. Da klubben ble kjent med situasjonen til Sean i Romania, var man selvsagt kjapt ute med å gå i dialog.

Klubben kjenner Sean veldig godt, og Sean kjenner klubben. Veien tilbake til KBK, Kristiansund og Nordmøre ble ikke lang - og vi kan meget fornøyd presentere Sean McDermott som keeper for Kristiansund Ballklubb ut 2021. 

- Sportslig leder i KBK, Kenneth André Leren kan fortelle om en noe uvanlig situasjon med et veldig godt utfall for begge parter:

«Vi har jobbet med ulike alternativer på keeperplass etter det ble klart at Sean signerte for Dinamo i januar i år. Vi har allerede fått på plass Serigne, og flere ganger har vi vært nær ved å signere en tredje keeper. Vi ble for noen dager siden oppmerksom på Seans situasjon, og valgte naturligvis å sette alle andre kandidater på vent. For tre dager siden fikk vi bekreftet at Sean kom til å bli fristilt, og vi ble raskt enige om de personlige betingelsene med agenten hans. Jeg var også i kontakt med Sean selv, og fikk bekreftet at han virkelig ville tilbake til Nordmøre og KBK. Hans umiddelbare kommentar var at han gleder seg noe enormt, hvilket sier ganske mye om båndet mellom Sean, klubben og våre supportere

- Videre forteller Leren om en helprofesjonell lagspiller som man vet vil prestere fra dag èn: 

«I Sean får vi tilbake en publikumsfavoritt uten sidestykke. I 2018 ble han også kåret til årets spiller i klubben. Han er en av Eliteseriens aller beste keepere og har vært innom A-troppen til Irland. Sean er først og fremst en god keeper, han er gjennomført profesjonell og dedikert, han kommuniserer godt med forsvaret og spiller en viktig rolle i garderoben. Vi får tilbake en keeper som glir sømløst inn i troppen vår, og som er klar til å prestere fra dag én. Det han har prestert for KBK i 2017 og 2018 betyr at han var vårt definitive førstevalg når vi skulle komplettere keepertroppen vår, og vi er derfor særdeles tilfredse med å ha ham tilbake her.»

Vi ønsker Sean McDermott hjertelig velkommen tilbake til Kristiansund Ballklubb! 

#KBK #LagetForLidenskap

tce886da
Sean McDermott er klar for å redde flere baller for Kristiansund Ballklubb

Annonse fra Obos-ligaen: