Seier i første runde i cupen

KBK vinner 1- 4 over Surnadal IL og tar seg greit videre i cupen. Vi scorer flere fine mål, 2 debutanter tegner seg på scoringslista og vi får endelig smakt på seier igjen!

Surnadal IL har bydd opp til fotballfest og nydelig cupstemning. Masse folk, bra leven og riktig koselig atmosfære. Bra spillefohold og fint vær fikk vi også.

Det ryktes på tribunen at det ikke har vært så mange på Syltøran Stadion siden 1991 når Surnadal møtte Vålerenga. Rundt 800 oppmøtte!

Første omgang

KBK tar ledelsen etter et nydelig skudd klink i vinkelen fra 20 meter. Takk Mikkel Rakneberg, den satt! 0-1.

KBK er som forventet laget som styrer men Surnadal biter fra seg de og får straffe etter 21 minutter. Den sjansen utnytter de ikke, setter den utenfor.

Stor sjanse når KBK og Isaac Annan legger nydelig inn fra venstre. Vi får en kjempe mulighet i boksen men den utnytter vi dessverre ikke.

Lagene går til pause på 0-1. Fortjent ledelse til KBK som virker å ha grei kontroll selv om Surnadal ypper seg frempå og har tendenser.

Andre omgang

Surnadal klinker inn ett nydelig mål og reduserer tidlig i andre omgang. Det står 1-1 etter 50 minutter.

Marius Alm som debuterer i midtforsvaret, får en drømme-debut når han kommer opp på hjørnespark og stanger KBK i ledelsen.

Like etter, i det 61 minutt kommer Agon Mucolli stormende frem på høyre side. Han legger rolig og godt inn til Moses Mawa som dunker den i nettet. 1-3.

74 minutter står det på tavla når KBK gjør trippelbytte. Torgil Gjertsen kommer inn og tar kapteinsbindet fra Jesper Isaksen. Snorre Strand Nilsen og Nikolai Hopland kommer også inn mens Binni Willumsson og Sebastian Jarl går av.

KBK har god kontroll og skaper store sjanser mot ett litt slitent Surnadalslag.

Nytt bytte etter 81 minutter: Marius Weidel kommer inn for Moses Mawa på topp. 16 åringen får sin debut på KBK!

Marius Weidel blir felt alene igjennom sekunder etter at han kommer på banen. Surnadal blir en mann mindre og KBK får frispark i meget god posisjon. Det blir dessverre kun ett skudd i muren og returen settes også like utenfor.

KBK hjørnespark er igjen lik mål! Marius Weidel stanger inn KBKs fjerde mål. 1-4! En herlig innsats av 16 åringen i hans debut.

Kampen blåses av, vi er videre til andre runde i cupen og tar med oss årets første seier!

Til slutt takker vi Surnadal IL for ett herlig arrangement, herlig stemning og hederlig innsats.