Sesongoppkjøring for KBK 2021

Hovedtrener Christian Michelsen og hans trenerteam og støtteapparat har lagt en plan for oppkjøringen mot vår femte sesong i Eliteserien.

KBK-spillerne, trenerteam og støtteapparat tok en velfortjent ferie etter sesongens siste kamp 22. desember i fjor. Etter å ha skapt ny rekord for KBK i en ekstraordinær sesong, lader de nå opp for å skape nye fantastiske opplevelser for alle som elsker Laget for Lidenskap.

Mandag 25. januar samles spillere, trenere og støtteapparatet igjen og da rettes alt fokus mot klubbens femte sesong i Eliteserien. Det blir sesongstart 2. påskedag, som er 5.april og avslutning siste helgen i november. Terminliste med kampoppsett publiseres så snart denne er klar.

Slik planene er lagt pr. i dag vil KBK ha sin første treningekamp mot Rosenborg, søndag 14. februar i Sodvinhallen på Kyrksæterøra.

Her er oversikt for sesongoppkjøringen for 2021:

Sesongoppkjøring 2021

#KBK #Lagetforlidenskap