SNART GJENÅPNING!

Forhåpentligvis åpnes det snart for flere tilskuere på Kristiansund Stadion.

Foreløpig må fortsatt forholde oss til 600 på kamp, men i løpet av uka kan det skje endringer. Stortinget vedtok forrige mandag at det kan åpnes for flere tilskuere på fotballkamper og andre idrettsarrangementer. De la også frem flere forskjellige løsninger for dette. Denne nye ordningen kan bli iverksatt i løpet av de kommende dagene og fører til at vi kan spille kamper med flere på tribunen.

Det er lagt frem forslag om at halvparten av setekapasiteten på stadion kan benyttes, og for KBK sin del vil dette da utgjøre i underkant av 2000 tilskuere på kamper fremover. Det vil i praksis si at alle sesongkortinnehavere vil få tilgang til annenhver kamp. Vi vil komme med nærmere informasjon om hvordan dette skal gjøres, når åpningen er godkjent fra myndighetene. Utkast til retningslinjer endrer seg stadig, vi skal gjøre så godt vi kan for å informere godt – og for å få flest mulig tilbake på stadion.

Vi er klare for gjenåpningen og nå venter vi bare på det gode signalet fra regjeringen! Vi gleder oss til å se flere av våre fantastiske supportere på tribunen om ikke lenge. 

#lagetforlidenskap #KBK

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: