Stokke-dobbel sikret seier mot Bryne

Fjerde seier på rad for Kristiansund Ballklubb.

3.029 tilskuere fikk med seg KBKs 3-1-seier hjemme mot Bryne FK lørdag ettermiddag.

I godværet på Nordmøre stadion fikk publikum se et KBK-lag som hadde ballen mest og skapte de fleste sjansene, og det var en fortjent seier - den fjerde på rad for KBK i OBOS-ligaen.

Rakneberg-heading

Mikkel Rakneberg fikk den første muligheten etter fire minutter, men avslutningen ble greit reddet av Bryne-keeper Igor Spiridonov.

Benjamin Stokke fikk kampens første store sjanse da det var spilt 13 minutter. Et godt innlegg fra Snorre Strand Nilsen ble headet i tverrliggeren av Stokke. 

Rett etterpå satt den for KBK! Mikkel Rakneberg vant en hodeduell med Bryne-keeperen og satte inn 1-0 for hjemmelaget. Rakneberg har nå scoret i to kamper på rad!

Men Bryne kom tilbake. Etter 29 minutter rullet bortelaget seg framover og kom til skuddmulighet inne i 16-meteren til KBK. Den første ble reddet av Sean McDermott, men returen satte Christian Landu-Landu sikkert i mål. Dermed 1-1 på Nordmøre stadion.

Benjamin Stokke kom til en ny god sjanse etter 37 minutter, da han headet corneren fra Sander Erik Kartum rett utenfor mål. Stillingen 1-1 holdt seg til pause.

Sivertsen og Stokke-dobbel

Etter halvsjanser til begge lag i starten av andre omgang, fikk KBK etablert litt trykk mot Bryne-målet etter et kvarters spill. Det ble en rekke hjørnespark i denne perioden, men ikke de store skuddmulighetene av det.

Men til slutt kom scoringen! Oskar Siira Sivertsen, som var byttet inn på høyre vingback, leverte et flott innlegg langs bakken. Ballen gikk helt over til Benjamin Stokke på bakre stolpe, og dermed var det 2-1 til KBK!

jubel.jpg
Benjamin Stokke feirer ett av sine to mål sammen med Mikkel Rakneberg, Elias Myrlid og Torgil Gjertsen.

KBK fortsatte presset, og Bryne kom knapt over midten på banen med ballen. Men etter 87 minutter var bortelaget på en sjelden visitt, og skapte da en kjempesjanse der avslutningen gikk rett over mål. 

Rett etterpå gikk KBK opp til 3-1! Igjen var det Sivertsen som la inn til Stokke, og headingen fra midtspissen snek seg inn ved stolperota.

Resultatet holdt seg, og dermed sikret KBK sin fjerde seier på rad!

Annonse fra Obos-ligaen: