Takk for innsatsen Olaus Skarsem

Kristiansund BK er enig om en overgang tilbake til Rosenborg fra 1. august 2021 for Olaus Skarsem. Kristiansund BK takker Olaus for innsatsen og ønsker han lykke til videre.

Olaus kom til KBK i januar 2020. Han ble i sin første sesong i mørkeblått kåret til årets unge spiller. Etter en god start på årets sesong velger nå Rosenborg å hente Skarsem tilbake til klubben. 

- Vi ønsker Olaus lykke til i Rosenborg. Olaus er en spiller med gode ferdigheter og gode verdier som vi kommer til å savne, sier Terje Wiik sportslig leder. 

- Skars kom inn som ett frisk pust i KBK. En sulten, ambisiøs og revansjesugen gutt som har vist at han holder høyt Eliteserienivå. Han har utviklet seg hos oss og blitt en sentralt spiller som vi gjerne skulle hatt med videre. Rett og slett en knall bra spiller, sier hovedtrener Christan Michelsen.

- Så skulle vi gjerne sendt han videre direkte ut av Norge, men Rosenborg er klubben i hans hjerte og da er det lite vi får gjort. Vi takker han for tiden i KBK. At Skars nå drar åpner muligheten for andre sultne og ambisiøse gutter i KBK, fortsetter Michelsen. 

Olaus har lagt igjen en liten hilsen i Kristiansund: 

Kjære hele KBK-familien, TAKK! Tusen takk for det utrolig fine 1,5 året æ har fått vært her. Det har vært en sann fornøyelse. Æ kom til KBK med en viss aning om at det va nå spesielt med klubben, men at æ skull bli så glad i dokk, det hadd æ ikke trodd på forhånd. Æ vil vær evig takknemlig for den støtten og kjærligheten æ har fått gjennom hele min periode i klubben og i byen. Æ har fått mæ enda en hjemby. 

Fotballen er rar, og ting skjer fort. Det her va en mulighet som æ følt ble riktig for mæ. Men det e med tungt hjerte æ forlate dokk. 

 På gjensyn, Skars

#lagetforlidenskap #KBK 

 

Annonse fra Eliteserien: