Takk Nordmøre!

Gårsdagens kamp mot Rosenborg BK ble en ny kamp for historiebøkene. Masse mål og fullt trykk på tribunen. Selv om vi er noe subjektive kan man trygt si at Kristiansund stadion er en attraksjon i norsk fotball.

Selv om man i år har møtt motbakker før første gang i klubbens historie, gir vi oss aldri.

Klubbens suksess baserer seg på noen kjerneverdier. Alle skal kjenne på «varmen» og det er gratis å være hyggelig, er verdier som går som en rød tråd igjennom hele klubben. Vi får ofte bevis på at verdiene også fungerer i praksis.

 

I går hadde vi besøk fra Skogan Boliger, i Aure Kommune. Se hva fagleder Gunn Beate Dromnes har skrevet til oss.

Søndag ettermiddag var en gjeng fra Skogan Boliger, fra Aure, på tur til Kristiansund. Målet var KBK-RBK, og forhåpningene var store! Noen er ihuga supportere og har vært på mange kamper. Andre skulle på sin aller første fotballkamp. Ordfører Hanne-Berit var med oss som følge/hjelper. 

Jeg vet ikke hva jeg hadde sett for meg, men det var i alle fall ikke det som møtte oss... 

9 personer, som gjerne ville sitte sammen, trampet inn på et VIP-område som allerede hadde begynt å fylles. Ok, tenkte vi...hvordan fordeler vi oss da? Da dukket altså noen av de fantastiske damene på området opp. De dekket opp et eget bord til oss, sørget for at alle hadde god plass og at alt var på stell. De var stadig innom og småpratet, smilende og imøtekommende. Alle følte seg sett og ivaretatt. Vi ble servert kake av, ikke bare vår egen, men og av KSU-ordføreren i går kveld. Gjengen syns det var helt fantastisk!! 

Vi hadde med to personer, som av ulike grunner, har litt problemer med trapper. Dette var ikke noe problem. Med en gang vi kom inn på stadion, kom to kampverter/vakter og tilbydde sin hjelp. Uten å lage et stort nummer ut av det, slik at det kunne blitt opplevd som ubehagelig. De bare smilte, snakket om kampen og behandlet oss alle helt forbilledlig. 

Tusen takk for flott opplegg, fantastisk ivaretakelse og nydelig service. Dette falt veldig i smak, og dere fikk noen nye supportere i løpet av kvelden! 

Jeg tror nok mange har en del å lære av dere og måten dere ivaretar mennesker på. Igjen, tusen takk, vi kommer tilbake!! 

aure.jpeg
Ordfører Kjell Neergaard serverer kake

 

Annonse fra Eliteserien: