Tap 2-0 mot Bodø/Glimt

KBK prøvde å tette igjen men det holdt ikke helt inn. I andre omgang scorte Glimt og Pellegrino 2 mål, mens vi ikke klarte å omsette våre sjanser.

Se høydepunktene her: 


KBK starter kampen med følgende 11: Mbaye, Strand Nilsen, Coly, Williamsen, Aasbak, Kartum, Isaksen, Diop, Gjertsen, Binni, Bye. 

Første omgang:

KBK er gjerrige og jobber knallhardt for at Bodø/Glimt ikke skal komme til. Bodø/Glimt har en stor sjanse i første omgang men den avverges heldigvis.

Overall lykkes vi godt med det defensive i første omgang. Vi bryter en del ganger men får ikke helt utnyttet overgangene. Offensivt har vi mer å gå på.

0-0 til pause. Noe vi egentlig er godt fornøyde med.

Andre omgang

Vi jobber hardt også i andre omgang men dessverre scorer Bodø/Glimt og Pellegrino vi havner under 1-0 etter 51 minutter. 

Vi justerer litt og må mer frem i banen. Etter 62 minutt gjør vi også et trippelbytte; Kalludra, Askar og Jarl kommer inn for Kartum, Isaksen og Binni. 

Nå er vi bedre med offensivt og Kalludra får en enorm mulighet nærmest på blank goal, men Bodø/Glimts siste skanse er med på notene og redder. 

Like etter får også Bye muligheten. Han tar ballen fint med seg og avslutter men også den reddes av keeper. 

Vi setter dessverre ikke sjansene våre men det gjør Bodø/Glimt. I det 72 minutt putter Pellegrino Glimts andre for kvelden. 

Agbo byttes inn for Diop etter 77 minutter og Mucolli kommer inn for Gjertsen i det 82 minutt.

Gutta skal ha for innsats i dag og publikum skal ha for engasjement men det holder ikke og vi taper 0-2 mot Bodø/Glimt i kveld. 

#Lagetforlidenskap #KBK 

 

 

Annonse fra Eliteserien: