Tap i lokaloppgjøret

KBK lyktes ikke på Aker stadion, og tapte 0-2 mot Molde.

Dermed står vi med én seier, én uavgjort og ett tap etter de tre første serierundene.

KBK stilte med følgende lag: Lansing, Sjåtil, Olsen, Williamsen, Rakneberg, Jarl, Isaksen, Bruseth, Alte, Sivertsen og Guèye.

KBK kom best i gang og fikk en enorm sjanse etter bare to minutter. Ruben Alte slo 45 grader inn fra høyre, og Heine Gikling Bruseth skulle bare bredside ballen i mål. Dessverre misset han med feil fot og skjøt utenfor.

Heine Bruseth avsluttet utenfor fra kort hold. Foto: Terje Stamnes

Molde fikk sin første gode skuddmulighet etter 20 minutter, men Mads Møller Dæhli skjøt rett på Michael Lansing.

Seks minutter senere kom scoringen for hjemmelaget. Et hælspark på venstrekanten åpnet store rom for Molde, og innlegget gikk mot bakre stolpe. Martin Linnes headet ballen inn mot midten av feltet igjen, og der sto Eirik Hestad og satte inn 1-0. Det var også resultatet til pause.

Ruben Alte startet på høyrekanten for KBK. Foto: Terje Stamnes

Molde kunne doblet etter 52 minutter, men en upresset Halldor Stenevik skjøt langt utenfor fra ti meter.

Kristian Eriksen satte inn 2-0 i det 56. minutt. Igjen var det på venstresiden angrepet startet. Et lavt innlegg gikk helt til Eriksen, som scoret Moldes andre mål.

Molde hadde god kontroll, og KBK skapte lite i første halvdel av andre omgang. Men Jesper Strand Isaksen headet rett utenfor etter 65 minutter, og KBK kom mer og mer med i kampen.

Pape Habib Guèye fikk ballen i mål etter 78 minutter, men scoringen ble annullert for hands.

Åtte minutter senere fikk også Molde annullert en scoring, da VAR-sjekken avslørte at Eirik Hestad tråkket på Max Williamsen før Molde-spilleren satte ballen i mål.