Mye ballinnehav, men få store sjanser da KBK tapte treningskampen mot Levanger.

Dette var KBKs andre treningskamp for året. Egentlig var det planlagt bortekamp mot Hødd, men turen til Ulsteinvik ble avlyst på grunn av dårlig vær. Dermed ble det på kort varsel satt opp en treningskamp mot Levanger i Sodvinhallen på Kyrksæterøra i stedet.

KBK startet med følgende lag: Lansing, Sjåtil, Ulvestad, Williamsen, Aasbak, Jarl, Bruseth, Alte, Alemseged, Haugen og Sivertsen.

Hele troppen fikk spilletid, og på benken startet Mbaye, Olsen, Brevik, Rakneberg, Hopmark, Bakeng-Rogne, Strand Isaksen, Willumsson og Solskjær.

Tidlig scoring

Levanger kom best i gang, og tok ledelsen etter fem minutter. Sanel Bojadzic dro ballen over på venstrefoten, og sendte et langskudd i mål til høyre for Michael Lansing.

Christoffer Aasbak kom nært på et frispark etter 18 minutter, men ballen gikk utenfor. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til Levanger.

Binni-sjanser

KBK gjorde mange bytter i pausen. Noah Solskjær var blant dem som kom innpå, og han fikk en god sjanse etter en overgang da det var spilt 55 minutter. Skuddet ble reddet av keeper til hjørnespark.

KBK hadde ballen mye, men slet med å skape avslutningsmuligheter. Binni Willumsson fikk en stor sjanse etter 75 minutter. Andreas Bakeng-Rogne slo inn fra høyre, og midt foran mål headet Willumsson på keeper.

Willumsson fikk en ny stor sjanse rett før slutt, men skuddet gikk i nettveggen. Dermed endte kampen 0-1.