Glad i å strikke? Design det kuleste KBK-utstyret!

Bli med på å tegne eller strikke KBKs og Eliteseries fineste klubbgensere og tilbehør. I denne konkurransen stiller vi på Nordmøre sterkt!

Vi går mot de kaldeste månedene, men hva passer ikke bedre enn en strikkekonkurranse? "Strikk for klubben i ditt hjerte" bringer frem varme, kjærlighet til klubben og strikkeglede! Målet er at klubbene skal få sine egne klubbgensere og tilbehør til sesongstart 2021. 

Dette er en konkurranse for alle! Her kan alle delta! Alt fra drevne, kreative designere til strikke- og tegneglade i alle aldre. Dere kan tegne mønster eller strikke ferdige modeller med KBK som inspirasjonskilde.

Send inn ditt bidrag, enten bilder av det ferdige strikketøyet eller tegninger innen 31. desember 2020. 

Hvordan delta?
Du velger selv om du ønsker å benytte en av de ferdige designmalene, tegner egne tegninger eller tar bilde av allerede ferdig supporterutstyr.

Last ned designmal for genser her.
Last ned designmal for lue her.
Last ned designmal for sitteunderlag her.
Last ned designmal for supporterskjerf her.

For å delta i konkurransen  du sende inn en av følgende:

 • Tegning med designforslag på genser og / eller tilbehør.
 • Bilde av ferdigstrikket genser og / eller tilbehør

Frist for innsendelse er 31. desember

NB! Du får også 20% rabatt på garn, strikkepinner m.m. Bestillingen kan gjøres på: www.HOY.no Bruk rabattkode FOTB2020 for å få 20%.

Les mer om konkurransen og send inn ditt KBK- bidrag!

Les hva du kan vinne under bildet!

 

Hva kan du vinne?

Kåring av vinnere gjøres både per klubb og liga. Det kåres vinnere for både genser og tilbehør. Klubbene kårer selv en vinner i hver kategori for sin klubb. Alle vinnere går videre til en finale hvor det gjennomføres en avstemming i regi Norsk Toppfotball for å kåre Eliteserien og OBOS-ligaens kuleste klubbgenser og tilbehør.

Klubbvinnere

Gensere: Ditt design som ferdig utviklet strikkeoppskrift, gavekort a kr. 500 og signert drakt.
Tilbehør: Ditt design som ferdig utviklet strikkeoppskrift, gavekort a kr. 500 og signert drakt.

Alle deltakere er med i trekningen av signerte klubbdrakter, gavekort til kamper, gavekort COOP/Obs Bygg, gavekort på Kitch'n, fotballer/trikseballer.

  Hovedvinnere

  Gensere: Ditt design som ferdig utviklet strikkeoppskrift, gavekort à kr. 2000 og familiesesongkort (2 voksne og inntil 3 barn).
  Tilbehør: Ditt design som ferdig utviklet strikkeoppskrift, gavekort à kr. 2000 og familiesesongkort  (2 voksne og inntil 3 barn).

  Frist for innsendelse er 31. desember 2020.

  I tillegg til å benytte gode tilbud på hoy.no vil vi også anbefale å handle lokalt hos våre mange garnbutikker med godt utvalg og kunnskapsrik veiledning.

   


   

   

   

   

  Annonse fra Eliteserien: