TILBUD PÅ TV 2 play

Alle som kjøper sesongkort vil få tilbud om TV 2 Play til rabattert pris. Dersom man allerede har kjøpt sesongkort har man nå fått tilbudet på mail.

Vi gleder oss til å se dere alle igjen på Kristiansund Stadion når sesongen endelig er i gang den 10. april. Men for at du skal kunne følge Laget for Lidenskap også på bortekampene har vi sammen med TV 2 et spesialtilbud til alle som har eller kjøper sesongkort.

Tilbudet er en rabatt på 100,– på TV 2 Play Total – til kun 299,–/mnd resten av sesongen.For alle som allerede har kjøpt sesongkort så skal dere nå ha mottatt en mail fra oss med en egen unik kode for å ta i bruk tilbudet. Koden kan kun benyttes en gang. Mailen ble sendt ut tirsdag 7.mars og det kan være lurt å sjekke søppelpost. 

Om du mot formodning ikke har mottatt noen mail ta kontakt med [email protected] Dersom noen har kjøpt flere sesongkort og ønsker flere koder må dette etterspørres til samme epost.Om du allerede har et aktivt Total-abonnement i TV 2 kan du fortsatt benytte deg av tilbudet og du vil dermed få en redusert pris resten av sesongen. Det er ingen bindingstid, men dersom du sier opp abonnementet mister du kampanjeprisen. 

 

Vi gleder oss til å se deg på Kristiansund stadion og ser frem til en fantastisk sesong!

Her kan du kjøpe sesongkort

 

Annonse fra Obos-ligaen: