Trenerkabalen for sesongen 2022 er satt

Trenerstaben for aldersgruppa 15-19 år og 11-14 år er klar.

Aldersgruppa 15-19 år: gutter

Eirik Asmyhr Ranheim - Hovedtrener KBK2/G18

Rekruttlagets nye hovedtrener tar over juniorgruppa etter tre sesonger som hovedtrener for G16. Der vil han begynne å jobbe med mange av de samme spillerne han tidligere har hatt på 2003, 2004 og 2005-kullene. Eirik sin utdanningsbakgrunn er Bachelor i Sports Management fra Høyskolen i Molde, i tillegg til UEFA B-lisens trenerutdanning. Eirik besto også nylig norsk toppfotballs 4-moduls utdanning som mental trener og har derfor et overordnet ansvar for arbeid med mental trening i akademiet.

Eirik R.png
Eirik Ranheim

Ola Bø Nyland - Spillerutvikler KBK2/G18

Ola går inn rollen som spillerutvikler for aldersgruppe 17-19 år på andre året. Hans primæroppgave blir å følge opp enkeltspilleren med sine individuelle mål. Ola er et bindeledd opp mot Toppspillerutvikler (A-lag) og Spillerutvikler (G16) for aldersgruppa 14-16 år. Ola er ansatt som rådgiver ved vår samarbeidspartner Atlanten videregående skole og følger derfor opp mange av spillerne også på dagtid gjennom skole og som lærer i toppidrett. Ola har utdanning som adjunkt med tilleggsutdanning i bl.a. psykologi og innehar UEFA B-lisens og UEFA B spillerutvikler.

Ola.png
Ola Bø Nyland

Eirik Andersen - Hovedtrener G16

Eirik rykker opp fra stillingen som assistenttrener/fysisk trener for å bli neste års hovedtrener. Eirik har vært tilknyttet akademiet over flere sesonger og har jobbet tett med Eirik Ranheim. Nå tar han altså over en spennende gruppe med spillere født 2006 og 2007. Eirik er utdannet fysioterapeut fra England og innehar UEFA B-lisens.

Eirik A.png
Eirik Andersen

Kristoffer Vangen Lysgård - Spillerutvikler G16

Kristoffer, som opprinnelig kommer fra Eide, flytter fra Raufoss og stillingen som hovedtrener G16/asst.trener G19. Han har tidligere hatt lignende roller i Elverum Fotball. Kristoffer får også et administrativt ansvar for NEAS Akademiets yngste kull og trenerutvikling i samarbeidsklubb. Kristoffer innehar Bachelor i Idrett med spesialisering i trenerrollen samt UEFA B-lisens.

Kristoffer.jpg
Kristoffer Lysgård

Espen Næss - Keepertrener KBK2/G18/G16

Espen går inn i sitt andre år som keepertrener for G16 og G18 og har individuelt ansvar for to keepere på gutte- og tre keepere på juniorlaget i 2022. Espen jobber som planlegger på Aker Solutions og innehar UEFA Keeper B-lisens.

Espen.png
Espen Næss

Lars Henrik Naas Olsen - Fysisk trener KBK2/G18/G16

Tidligere rekruttspiller Lars Henrik er utdannet naprapat og går inn i rollen som fysisk trener for G16/G18 sesongen 2022. Hans overordnede oppgave blir å innføre skadeforebyggende tiltak i inngangen til trening, individuelt tilpasset styrketrening, monitorering av belastning samt oppfølging på feltet av skadde spillere.

Aldersgruppa 11-14 år: gutter & jenter

Mats Brenden - Spillerutvikler G14

Mats er student ved Sports Management ved HiM og kommer til KBK for å ha praksistiden sin her i siste semester av studiet. Mats er opprinnelig fra Hamar og har jobbet som hovedtrener for G16 i Træff samt ved FFO. Av flere oppgaver vil Mats være trener for 2008-årgangen som er et sonelag fra Nordmøre.

Henrik Rolland – Spillerutvikler G12 & G13

Henrik arbeider som lærer ved Atlanten ungdomsskole. Han tok lærerutdanningen i Trondheim og Kristiansand. Har tidligere spilt for KBK2, Vindbjart og Stjørdals Blink.

Henrik og Mats.jpg
Henrik og Mats

Mats Jakobsen – Spillerutvikler G12 & G13

Mats jobber til daglig som lærer på Averøy ungdomsskole. Gikk på lærerutdanningen i Trondheim. Tidligere trener for Charlottenlund G19. Har også spilt for KBK2 som juniorspiller.

Fredrik Kleivli – Spillerutvikler J13

Fredrik jobber som lærer på Frei ungdomsskole, lektorutdanning fra NTNU.

Grasrottrenerkurs. Har hatt bylaget i tre sesonger gjennom fotballkretsen sammen med Håvard Haugen, som han også trener A-lag og G19 sammen med i Frei. Sportslig leder Frei FK. 

Fredrik og Håvard.png
Fredrik og Håvard

Håvard Haugen – Spillerutvikler J13

Håvard er utdannet barnevernspedagog og jobber som miljøterapeut på Dale barneskole. Han er også utdannet grasrottrener, og har hatt sone/bylag de tre siste årene sammen med Fredrik Kleivli. Har vært trener på ulike lag i Frei siden 2013. Har denne sesongen trent J2010 og a-lag/juniorlag, og skal også trene a-lag/juniorlag til Frei FK kommende sesong. 

Johnny Bach – Spillerutvikler J12

Johnny er lærer/Inspektør som siviljobb, adjunkt + utdanning i ledelse. UEFA B + NFF spillerutvikler B som trenerutdanning. Tidligere hovedtrener KBK Kvinner, nå spillerutvikler. Har mange års erfaring fra akademiet på guttesiden.

Johnny B.jpg
Johnny 

Per Jostein Halset – Spillerutvikler J12

Per Jostein arbeider til daglig som Driftskoordinator i Avinor ved Kristiansund lufthavn. Har fullført Grasrottrenerkurset, og går nå løpet som trenerveileder gjennom Nordmøre & Romsdal fotballkrets.

Per Jostein.jpg
Per Jostein

Klubben er særdeles fornøyd med å samle et kompetent trenerteam på både gutte- og jentesiden for aldersbestemte treningsgrupper. Vi har stor grad av kontinuitet med påfyll av yngre krefter som kommer inn med energi og nye ideer. NEAS Akademiet gleder seg til å ta fatt på sesongen 2022!

Til slutt: Klubben ønsker samtidig å takke rekruttrener Anders Særvold for innsatsen han har lagt ned over de siste fire årene. Anders har vært en viktig støttespiller og bidragsyter med å implementere skolerings- og fagplaner i utviklingsavdelingen og har løftet den fotballfaglige satsningen med mange hakk. Anders kan se tilbake til et kretsmesterskap med KBK2 i 2019, en kvartfinale for G19 i NM samt en sterk 5.plass i årets G18 nasjonal serie blant 20 lag. En god kollega vil bli savnet. Vi ønsker Anders lykke til med den videre trenergjerningen!

Leo Eirik R Anders.jpg
Leo, Eirik R og Anders bak. 
Marius Weidel og Heine Gikling Bruseth foran. 

 

Annonse fra Eliteserien: