Treningskampen åpen for 600 tilskuere!

Treningskampen på Kristiansund Stadion mot Ranheim lørdag 15.30 er åpen for 600 tilskuere. Det er meldt strålende vær, nydelige forhold på banen og med spillere og supportere som har lengtet siden desember på kamp blir det helt fantastisk å komme i gang igjen. 

Det er en gledens dag å endelig få ønske publikum velkommen til stadion igjen, og foreløpig antall som er lov i henhold til korona-reglementet er begrenset til 600 tilskuere. Kampstart er klokken 15.30, tribunene åpnes en time tidligere, og vi skal gjøre vårt beste for å ta godt imot dere! 

Vis hensyn, hold en meter og hjertelig velkommen!

Billetter 

Link til billetter

Link til billetter ved Uglan

Billettene til kampen vil bli lagt ut for salg fra torsdag ettermiddag kl 18.00. De som er sesongkortinnehavere har mulighet til å kjøpe billett aller først – i perioden mellom kl 15.00 og 18.00 torsdag.

Billettprisen vil være kroner 100,-, og seter vil være tilgjengelig i henhold til nasjonale regler om 3 kohorter a 200 seter.Det vil også være mulighet for kjøp av billetter i KBKs Supportershop på stadion fra kl.13.00-16.00 på fredag, og evt. før kampen på lørdag så lenge det er billetter igjen.

Vi regner med stor entusiasme rundt kampen, og vet mange gleder seg til å se gutta «live» på Kristiansund Stadion igjen. Vær tidlig ute for å sikre deg billett!.

Fasiliteter 

Vi benytter hele Abysstribunen og en mindre del av Notartribunen. 1- tribunen blir forbeholdt Uglan. Alle kohorter får egne innganger og toaletter de benytter.Supportershoppen er åpen fra 14.30 på kampdag. Det blir ikke åpnet noen kiosker eller annen servering. 

Velkommen på kamp!

 

#lagetforlidenskap #KBK

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: