Tusen takk og lykke til Magne Hoseth

Vår kjære assistenttrener Magne Hoseth blir ny hovedtrener for toppklubben Klaksvik på Færøyene. Vi ønsker Magne masse lykke til og takker for mange fine år sammen i KBK.

Magne kom til KBK som spiller sensommeren 2017 og spilte seg raskt inn i supporternes hjerter. Han ble også en viktig personlighet i garderoben med sin rutine og sine erfaringer.

I starten av 2018 valgte Hoseth å legge skoene på hylla etter en lang og innholdsrik karriere, men fortsatte i KBK som trener i ungdomsavdelingen og for NEAS Akademiet. 

Et år senere, i starten av 2019, tok han steget opp og ble en del av trenerteamet rundt A-laget. Der har han vært siden. 

Magne er en helt unik person. Han er ydmyk, snill og lojal. En behagelig fyr og jobbe med og en kunnskapsrik og hardtarbeidene fotballtrener. En som har utviklet seg sammen med KBK og blitt en strålende fotballtrener. Magne er en vi kommer savne i KBK og som vi ønsker all lykke til videre. 

Nå venter nye utfordringer som hovedtrener på Færøyene, i Færøyenes desidert beste fotballklubb, Klaksvik. Vi ønsker han masse lykke til og nå har vi herved et favorittlag på Færøyene også. 

#lagetforlidenskap #KBK 

 

Annonse fra Obos-ligaen: