KBK spiller 1-1 borte mot Kongsvinger i en jevnspilt og spennende fotballkamp.

Vi har tatt turen til skogs, gjester Gjemselund stadion og møter Kongsvinger i dagen bortekamp. Vi har med oss solid støtte fra tribunen fra tilreisende og utflytta nordmøringer.

Dagens lag er som følger: Mbaye, Strand Nilsen, Jarl, Williamsen, Rakneberg, Hopmark, Gjertsen, Broholm, Willumsson, Sivertsen og Stokke. Satt opp i det som ser ut som en klassisk 4-3-3 oppstilling.

Vi tar ledelsen like før pause

Første omgang starter med høy intensitet og et spill som bølger frem og tilbake mellom lagene. Kongsvinger ser ut til å komme best i gang i de første minuttene før KBK kommer mer med utover i omgangen.

Hopmark får tidlig en kjenning og må byttes ut allerede etter 20 minutter. Wilfred George kommer inn som anker på midten.

Binni får testet skuddfoten ved et par anledninger men skuddene blir blokkert. Kongsvinger er også frempå og tester Mbaye i KBK buret men 0-0 på Gjemselund etter 30 minutter. En jevnspilt kamp så langt.

KBK tar mer over utover i omgangen. Først får vi en stor mulighet når Jarl crosser til Gjertsen som tar seg helt ned til dødlinja, innenfor 5 meteren og legger ut 45 grader, men ingen medspillere rekker frem. Like etter får Rakneberg fyrt av et kanonskudd som treffer tverrliggeren før det går over.

Så skjer det!! Broholm legger ut til Sivertsen som legger ballen inn i feltet. Den spretter i gjennom og over flere mann men havner så hos Gjertsen som skyter ballen i mål! 0-1 til KBK etter 39 minutter.

Kongsvinger får også en stor mulighet før pause men Mbaye rekker akkurat opp med hendene og får slått ballen i tverrligger og over. Dermed har vi en 0-1 ledelse til pause.

Kongsvinger utligner og det blir uavgjort

Andre omgang starter med en kjempesjanse til KBK. Sivertsen slår et godt innlegg på hodet til Stokke men det blir redning av keeper.

Like etter er det Kongsvinger som slår tilbake. Kongsvinger får en enkel jobb når vi ikke får klarert. Vinjor får servert ballen i fanget og putter den så i lengste forbi Mbaye. 1-1 etter 51 minutter.

Andre omgang er også jevnspilt, virker som en veldig åpen kamp, der begge lag har perioder med initiativet. Det leveres match-vinner redninger i begge ender av banen. Jarl blokkerer et Kongsvinger skudd med kneet. Binni kommer seg nesten alene i gjennom men en rask Stromberg i Kongsvingermålet får avverget i andre enden.

Etter 80 minutter kommer Alvheim inn for Stokke på topp. Og etter 83 minutter kommer Bruseth og Olsen inn for Broholm og Rakneberg. Det begynner å bli strekk i begge lag og det åpner seg rom og muligheter mot slutten av kampen.

KBK presser på slutten og får noen sjanser og avslutninger på mål men det blir ikke flere i nettet på Gjemselund. Kampen ender 1-1.