Under 200 billetter igjen!

Det nærmer seg utsolgt på Kristiansund Stadion.

KBK - RBK spilles søndag 2. oktober kl. 19.00. Vi har kun noen få sitteplasser og under 200 stå-billetter igjen på hele stadion. Alt ligger til rette for en magisk fotballkveld med flomlys, høststeming og fullsatt stadion. Ikke vent til helga, skal du på kamp, så kjøp billetter nå! 

KJØP BILLETTER HER

Vi gleder oss veldig til storkamp! Atmosfæren og stemningen kommer til å være i taket når Trøndelag gjester Nordmøre søndag kveld. Vi skal jobbe steinhardt og gi jernet så trønderne sendes slukøret hjem igjen! 

Nå skal vi klare det umulige og du må bli med på hvert eneste magiske øyeblikk denne høstsesongen. Vi oppfordrer derfor på det sterkeste til å kjøpe billetter og benytte alle sesongkort. Møt opp og hei gutta frem i jakten på mirakelet!

Stadion og området åpner 17.00:

Det blir FanZone, med masse morsomme aktiviteter for barna fra kl. 17.00. Ugla kommer og det blir fotballbinge, fotballdart, trippelsport, hoppeormer og mye moro. Her kan barna prøve seg i en fotballkamp mot Liridon Kalludra:)

KBK-spillere ankommer stadion til kampen gjennom FanZone, så man kan si hei og ønske lykke når de er på vei inn i garderoben.

Slatlem Corner og Talgø Terrasse er garantist for å treffe kjentfolk og god stemning.

Talgø Mathall og Fish House tilbyr nydelig fishan, KBK-burger, pizza, KBK- is og drikke.

KBK Stadionbutikk åpner kl. 17.00. Her får du 40% rabatt på alle KBK-klær og en høstpakke som inkluderer lue, skjerf og pledd til kun 490 kr.
Vi skal farge Fort Kristiansund mørkeblått, så benytt deg av disse supre tilbudene på søndag! 

Billettluka og tribunene åpner 18.00. 

Kom på kamp og opplev atmosfæren og stemningen! Vær en del av miraklet!

 

#lagetforlidenskap #KBK 

Annonse fra Eliteserien: