Vant andre omgang, men taper 2-1 mot Molde

Vi tar med oss en god andre omgang der vi vinner vi 0-1. Selv om det ikke holder helt når sluttresultatet ble 2-1.

Mange flotte Nordmøringer har tatt turen til Molde og lager flott stemning på borte-tribunen før kampen.

Første omgang

Vi starter med Mbaye, Strand Nilsen, Alm, Hopland, Aasbak, Diop, Kartum, Kalludra, Gjertsen, Bye og Mawa.

KBK legger seg lavt. Satser på å holde Molde unna de farligste sjansene og komme på skarpe overganger når sjansen byr seg.

KBK sliter på corner. Slipper inn 2 mål på corner tidlig i første omgang. Eikrem legger presise cornere for Molde og Molde er tøffest i feltet ved 2 anledninger og de scorer 2 nesten helt like mål. Det første etter 8 min og det neste etter 19. minutter.

KBK legger seg dypt i banen og har tendenser til gode overgangsmuligheter. Men skaper ikke de helt store sjansene i første omgang.

Alt kan likevel skje i andre omgang. Vi satser på å få noe å feire i kveld når 45 nye minutter er spilt.

Andre omgang

KBK er gode i starten av andre omgang. Nå er det vi som styrer på Aker Stadion.

Etter 60 minutter så kommer et dobbelbytte. Sebastian Jarl og Jesper Strand Isaksen kommer inn for Marius Alm og Liridon Kalludra.

KBK får corner og det blir en farlig sådan, men dessverre ingen som får trykt skuddet på mål.

Nytt dobbelbytte etter 70 minutter. David Agbo og Agon Mucolli  kommer inn for Sander Kartum og Torgil Gjertsen.

KBK spiller en mye bedre omgang. Vi trykker på, presser hardere og skaper mest. Fortsetter vi som dette er det ikke umulig å snu denne kampen!

Bytte i det 85 minutt: Isaac Annan kommer inn for Christoffer Aasbak.

Morice Mbaye har en monsterredning i det 90. minutt.

Og like før det blåses av setter vi ballen endelig i mål. 2-1! Bendik Bye setter den endelig fra kloss hold. Deilig med ett trøstemål om ikke annet.

Kampen ender 2-1, men vi tar med oss en bra andre omgang. KBK gjør en grei prestasjon og vi står løpet ut!

Vi håper på god støtte fra tribunen på neste hjemmekamp. Den kommer allerede førstkommende onsdag mot Tromsø. Hjertelig velkommen på Kristiansund Stadion for å heie frem våre gutter!