Vi avslutter treningsleiren med seier

KBK – Landskrona ender 1-0.

Det ble nok en kamp med stor intensitet og litt dramatikk i Marbella, men denne gangen viste KBK at soliditeten i laget var noen hakk bedre i takt med at seriestarten nærmer seg. Flere viktige spillere er på vei tilbake, hvor Hopmark, Isaksen og Mawa var tilbake i kamp.

Landskrona er et godt fotballag med bra grunnspill, og KBK brukte litt tid på å finne ut av motstanderen. Det ble heller ikke enklere av at Coly fikk to gule kort etter tumulter, og måtte gå i dusjen etter 15 minutter spilt. Men etter 19 minutter sitter 1-0 etter et mønsterangrep med frispilling bak og oppspill på Stokke som spiller Bruseth mesterlig fri. Han tar med seg ballen opp i banen og spiller fri Kartum som har løpt fra alt og alle. Han setter ballen ned i hjørnet fra 17 meter. Den var det kvalitet over, selv med en mann mindre.

Resten av omgangen bar preg av at KBK var en mann mindre, men det er på sin plass å gi gutta ros for godt forsvarsspill og oppofrelse i egen boks. 1-0 til pause.

2 omgangen ble en mer normal fotballkamp etter at begge lagene stilte med 11 spillere de siste 45 minuttene. Etter hvert ble det en opptur spillemessig for KBK hvor flere viktige spillere var tilbake i kamp etter lengre skadefravær. Vi klarte ikke å punktere kampen selv om vi var alene med keeper flere ganger. En sylskarp Moses Mawa overrumplet Landskrona-forsvaret siste kvarteret med sine ferdigheter hvor KBK benyttet bakrommet i større grad.

Dermed endte det med en fin 1-0 seier.

Dette ble en god avslutning på en fantastisk treningsleir hvor laget har trent godt hele veien, noe også kampene bar noe preg av. Men vi venter litt med å slippe opp treningsbelastningen for å prikke toppformen til seriestarten. Ekstra gledelig å se at soliditeten i KBK-laget viser at det nærmer seg spill om poeng, selv om det fortsatt er nok å jobbe med de siste ukene.