Vi er klare for lokalderby!

Kristiansund Stadion er klar for kamp, nordmøringene er klare for lokalderby, og spillerne er klare for å gi blod, svette og tårer for Laget for Lidenskap.

Her kan det være lurt å sikre seg plass tidlig! Kjøp billetter på linken her:

Billetter KBK-Molde

 

Det blir bunn mot topp, Nordmøre mot Romsdalen, mørkeblå mot lyseblå. Det blir en fest av en fotballkamp med herlig stemning, lidenskap og engasjement både på og utenfor banen. 

Hele KBBL-tribunen blir solgt til Moldes supportere. Barn som vanligvis får gratis billetter på KBBL-tribunen får derfor gratis billetter på ståfeltet på 1-tribunen på denne kampen.  

Det kommer altså mange Romsdalinger til Kristiansund på søndag vi oppfordrer derfor på det sterkeste til å kjøpe billetter og benytte alle sesongkort. Kan du ikke på kamp, spør naboen om han vil ha setet ditt. Vi skal krige på banen og på tribunen med nordmørsk sportsånd! Vi viser lidenskap, kriger fair og gir aldri opp! 

Merk: Supportereffekter til bortelaget er kun tillatt på bortetribunen. Tilskuere med slike effekter vil bli nektet adgang på hjemmeseksjoner. Billettsalg til bortesupportere skjer gjennom Moldes kanaler. 

Kristiansund Stadion åpner 16.00:

Slatlem Corner og Talgø terrasse, for de som vil ta seg noe å drikke. 
Talgø Mathall, for de som vil ta seg en matbit.
KBK Stadionbutikk, for de som vil ha supporter-effekter. 
FanZone, for de som vil leke å ha det kjekt. 

Tribunene og billettluka åpner 17.00.

 

GLÆR OSS T Å SE DÅKKER PÅ KAMP!

Annonse fra Obos-ligaen: