Vi taper 2-0 borte mot Haugesund

Nok et surt tap borte mot Haugesund. De scorer 1 mål tidlig i hver omgang og det vil seg virkelig ikke for oss.

Haugesund - Kristiansund: 2 lag som begge trenger å ta poeng. 2 lag som begge har lyst å ta årets første seier. 2 lag som begge kommer kjempe intenst for å vinne denne kampen.

Dette blir tøft, men vi vet at vi kan krige oss inn i bedre flyt og at vi kan bedre enn det resultatene i de siste kampene viser.

Første omgang

Laget: McDermott, Strand Nilsen, Hopmark, Kvile, Aasbak, Diop, Kartum, Jarl, Gjertsen, Mucolli og Bye.

Vi gjør det ikke enkelt for oss selv når vi slipper inn etter 1 minutt og 30 sekunder. Vi får håpe vi kan krige oss inn i kampen og få bedre flyt.

Så er vi maks uheldige når vår nyeste mann Sigurd Kvile faller stygt, lander hardt på skuldra og må ut på båre. Den ser ikke god ut og viser seg å være brudd i kragebeinet.

Sebastian Jarl går ned som midtstopper og Jesper Isaksen kommer inn for Kvile.

Vi har ikke blitt servert en strålende fotballkamp så langt, ingen av lagene har vært spesielt imponerende. Haugesund er absolutt ikke skremmende men det er heller ikke vi.

Hadde smakt godt med ett mål før pause, og en andre omgang med mer presisjon og sprut.

Målet får vi ikke før pause men vi har en hel omgang igjen så satser på bedre tendenser i andre. Lagene går i garderoben med 1-0 halvveis.

Andre omgang:

Bytte i pausen: Liridon Kalludra kommer inn for Sander Kartum.

Nok en kalddusj! Vi slipper nok engang til Haugesund etter kun få minutter. 2-0 tre minutter inn i andre omgang.

Vi gjør det ekstremt vanskelig for oss selv når vi havner 2 mål under, men ingenting er umulig. Vi skal krige videre og snu dette.

Vi får en stor mulighet etter 60 minutter. Mucolli får med seg ballen inn i 16metern og avslutter. Ballen blir blokkert og havner til Bendik Bye. Bye demper og avslutter men det vil seg ikke og ender kun med hjørnespark.

Dobbeltbytte etter 65 minutter: Binni Willumsson og Moses Mawa kommer inn for Agon Mucolli og Bendik Bye.

KBK har mest ball, vinner flest dueller, kommer ofte rundt på kant, får mange hjørnespark, men det blir få farlige sjanser ut av det.

Isaac Annan kommer inn like før slutt. Andreas Hopmark hinker seg av banen når han må ut. Kampen ender 2-0.

Det vil seg virkelig ikke for oss om dagen men er det en positiv ting å ta med seg så er det at det er i motgang vi blir sterkere. Nå står vi alle sammen og skal gjøre jobben for å snu dette fra motvind til medvind. 

Vi gleder oss til å vise hva vi er laget av i neste hjemmekamp. 16.mai 18.00 kommer Strømsgodset til Kristiansund Stadion.  

 

Annonse fra Eliteserien: