Videre i cupen etter seier mot Levanger

Vi spiller en solid kamp og vinner 2-0 i en tøff bortekamp, med Williamsen og Kartum på scoringslista!

Vi har tatt turen til Trøndelag, nærmere bestemt Levanger for å spille andre runde i NM.

Topp i OBOS møter topp i Post Nord-ligaen når KBK møter LFK i kampen om å komme til 3. runde i NM. Det blir en meget tøff kamp mot et veldig formsterkt Levanger.

Det blir noen endringer i lagoppstillingen fra sist kamp. KBK starter med følgende 11 spillere: Mbaye, Rakneberg, Olsen, Hopmark, Williamsen, Gjertsen, Agbo, Ceide, Kartum, Alvheim, Stokke.

Vi går til pause med ledelse

Kampen bruker lang tid på å sette seg. Mye innkast, mye  frispark og mange avbrudd i spillet i starten av kampen.

Etter 15 minutter spiller vi endelig litt nydelig angrepsfotball. Leander Alvheim drar i gang et flott angrep og serverer til slutt Stokke, men dessverre blir det redning og ikke uttelling ved denne anledningen.

Kampen setter seg litt mer etter 15-20 minutter. Det er KBK som har mest ball, vinner flest dueller og styrer banespillet. Vi får også en del frispark i halvfarlige posisjoner. Sander Erik Kartum får muligheter på frispark, men ingen ender i nota, før det blir corner etter halvtimen.

Med Kartum på corner og Max Williamsen råsterk i boksen tar vi ledelsen, 0-1! En bra slått corner finner hodet til Max på første stolpe. Han er sterkest og header knallhardt i mål. Levangers målvakt rekker aldri få opp hendene og vi tar ledelsen.

Levanger er mer med og trykker på etter at de får et baklengsmål. De jakter utligning før pause, men vi går til hvilen med ett måls ledelse.

Andre omgang starter med et brak

Kun 2 minutter ut i omgangen er Stokke smart når han elegant slipper ballen forbi seg til Kartum som da kommer temmelig aleine inn i boksen. Kartum er iskald og livsfarlig og putter ballen rett i mål! 0-2 og en fantastisk start på andre omgang.

KBK ser ut til å ha grei kontroll etter å ha økt ledelsen. Levanger klarer ikke ta tak i kampen og vi er klart best i første del av andre omgang.

Ikke før det er skrevet, så kommer Levanger til en meget stor sjanse. 65 minutter spilt og vi blir rundet og er heldige med at avslutningen ikke blir bedre. Like etter lever vi også farlig når vi mister ballen på et tilbakespill, men vi slipper med skrekken også denne gangen.

David Agbo og Mikkel Rakneberg byttes av når Snorre Strand Nilsen og Marius Broholm kommer på banen etter ca. 65 minutter.

Levanger gir KBK kamp hele veien og her er det absolutt ingenting som kommer gratis. Selv om vi leder med to mål er det ingen hvileskjær, her må det jobbes.

Levanger får flere store muligheter mot slutten av kampen, men makter ikke å redusere.

Med 5 minutter igjen til fulltid gjør vi vårt trippelbytte, inn kommer Mawa, Isaksen og Coly, ut går Gjertsen, Kartum og Stokke.

På overtid presterer Levanger å dra på seg et direkte rødt kort etter en takling bakfra med strake bein. Det er ikke avgjørende for kampen, men synd for Levanger og spilleren som trolig må stå over flere kamper i Post Nord- ligaen.

Kampen ender 0-2 og vi sikrer avansement videre i cupen.

Vi takker Levanger for flott vertskap, og takker alle som tok turen for å heie på oss fra tribunen.

Følg med kl. 22.00 i kveld, da trekkes neste runde!

Tredje runde spilles onsdag om en uke og det er muligheter for å få en deilig hjemmekamp.