Viktig info om billetter til Haugesund-kampen

Les denne artikkelen nøye, her får du all info du trenger om fordeling av billetter og hva du skal gjøre for å hente ut billetter til KBK-Haugesund lørdag 18. september kl.18.00.

Vi er enormt glade for å ønske våre supportere og sesongkortinnehavere velkommen på kamp! For publikum kan vi nå ha nesten 2000 tilskuere på stadion.

Som en av veldig få stadioner i Norge, har vi det «luksusproblemet» at publikumsentusiasmen langt overstiger stadions kapasitet – takk for deres tålmodighet!

Slik er løsningen for Kristiansund stadion

Vi har hele 3300 fantastiske sesongkortinnehavere, og det vil fortsatt kun være disse som blir trukket ut til kamp. Sesongkortinnehaverne blir delt i to puljer som får gå på annenhver hjemmekamp. Det vil i denne omgang ikke være åpning for at alle kan sitte på sitt «vante» sete, det blir først når stadion er åpnet for tilskuere på alle seter at dette vil være mulig.

Har du mange sesongkort, kan du få med kort i begge puljene, altså gå på hver kamp med halvparten av ditt antall sesongkort.

Er du satt opp i en pulje og til en kamp kan du dessverre ikke bytte til neste kamp. Videresalg av billetter er ikke lov, men gi de gjerne videre til venner, familie, kolleger eller lignende om du selv ikke har anledning. Vi ønsker å fylle opp og ikke la noen seter der det kunne vært noen stå tomme.

Halvparten av sesongkortinnehaverne vil  fredag 10. september få SMS om instrukser, kode og link som man benytter for å booke seg det antall seter man har blitt tildelt. Kodene må benyttes før tirsdag 14. september kl. 09.00 da utløper kodene.

Har du problemer med å få til dette send en mail til [email protected].

Instrukser ved bestilling (les denne nøye):

- Du mottar SMS fra KBK
- Trykk på linken til ticket.co
- Legg inn tilsendt promokode og trykk "Bruk promokode".
  NB! Koden kan kun brukes en gang.
- Trykk "Bestill"
- Velg deg ut seter (grønn på kartet). Siden du ikke kan bruke koden flere ganger må du booke alle dine plasser samtidig. Klikk på 4 seter om du har 4 plasser osv.
Husk å samkjøre bestilling med eventuelle andre du ønsker å sitte sammen med, dere må bestille samtidig i TicketCo-systemet og nærme hverandre.

- Trykk "Kjøp"
- Trykk "Fortsett" og så legg inn kontaktinfo
- Huk av for "Godkjenn vilkår"
- Trykk "Betal" (NB! Billetten er gratis/fribillett)
- Deretter mottar du SMS med billetter fra Ticketco.

Restplasser fra tirsdag 14. september kl. 10.00

Fra tirsdag morgen, 14. september vil det være noen ledige plasser igjen på stadion. Dette antallet avhenger av hvor mange som har hentet seg sine billetter innen fristen.

Billettene kan da bookes av de som er i andre halvpart av sesongkortinnehaverne, uten at det går utover deres billetter til neste kamp. Da får alle i denne gruppa få en mail med instrukser, kode og link der de kan bestille seg 2 billetter hver. Dette vil fungere med «førstemann-til-mølla»-prinsippet. Når det er fullt er det ikke flere seter som er tilgjengelige.

Annonse fra Eliteserien: