Viktige bidrag på Kristiansund Stadion

Klubbkampen er et samarbeid KBK har hatt med breddeklubbene i regionen i mange år. Forrige hjemmekamp stilte barn og unge fra Sunndal IL opp som ballhentere og maskotter, og det ble en ekstra spesiell dag for en av guttene.

Breddeklubbene på Nordmøre blir tildelt en kamp hvor de stiller med maskoter, ballhentere og loddselgere. Inntektene fra loddsalget går direkte til klubben som har klubbkampen den aktuelle datoen, som ofte kommer godt med når lagene skal på cup.

- Dette er en stor opplevelse for store og små. Ballhentere gjør en viktig jobb med å sørge for effektivt spill, og god flyt under kampen. Under lørdagens kamp fikk vi virkelig se hvor viktig jobben som ballhenter er, da rask reaksjon og en kjapp igangsettelse fra Oliver Rønningen fra Sunndal IL G12 bidro til at KBK kunne score et kjapt mål, forteller Camilla Husby i KBK.Se video fra kampen og en snarrådig ballhenter.
(Videointervju: Arne Flatin, NRK Møre og Romsdal)

Camilla Husby  sørger for gode opplevelser for de unge som bidrar fra breddeklubbene på kampdag for KBK.

- KBK samarbeider med Trygg Trafikk og vi har fokus på trafikksikkerhet. Alle ballhentere som besøker Kristiansund Stadion lærer om trafikksikker transport til kamp og trening, og hva de kan gjøre i hverdagen for å ferdes trygt i trafikken på sykkel, som fotgjenger eller når de sitter på i bil og buss. Trygg trafikk krever trygg transport, sier Camilla Husby.

Oliver Rønningen var ballhenter da KBK spilte mot Tromsø i helga, og han raske reaksjon var avgjørende. (Skjermbilde fra video av Arne Flatin, NRK Møre og Romsdal)
Oliver Rønningen var ballhenter da KBK spilte mot Tromsø i helga, og han raske reaksjon var avgjørende. (Skjermbilde fra video av Arne Flatin, NRK Møre og Romsdal)

#KBK #lagetforlidenskap

Annonse fra Eliteserien: