Bli samarbeidspartner

Bli en del av KBK-familien du også!

KBK sin sponsorbrosjyre finner du HER

Kristiansund BK er en av Kristiansund og Nordmøres aller sterkeste merkevarer, med et solid B2B-nettverk og personlig oppfølging hos våre partnere. Vi tilbyr alt fra eksponering og synlighet, til VIP-lounge for næringslivet. Vi har en rekke sponsornivåer, og sammen med deg lager vi en pakke tilpasset din bedrifts behov. 

Gjennom samarbeid og lidenskap skaper vi begeistring og utvikling i Kristiansund, og på Nordmøre

— Kristiansund Ballklubb

Vi er opptatt av alle våre samarbeidspartnere er synlige og har en positiv opplevelse av hva KBK kan tilby for dem. Kristiansund stadion er også en av regionens mest attraktive og synlige eksponeringsflater. Både på lokalt og nasjonalt plan. Kristiansund stadion er også en god plass for å gjøre bedriftsbesøk, eller for møte andre i næringslivet.

Hovedsponsorer i KBK får også tilgang til klubbens B2B-program. Her får du faglig påfyll i et sportslig miljø, og mulighet til å prate med og skape muligheter sammen med andre likesinnede bedrifter i Kristiansund Ballklubbs sponsornettverk.

Det skal lønne seg å være en del av KBKs sponsorat, noe Digitale Medier 1881 AS og Idium kan garantere. Etter å ha fått kontakt gjennom KBK har selskapene tatt et skritt videre og satser stort på ekspandering rundt levering av plattformer til bedriftsmarkedet. Dette samarbeidet ble muliggjort takket være bedriftenes engasjement i KBK. Hele saken kan du lese her

For mer informasjon om fordeler og hva du får som samarbeidspartner i KBK, ta kontakt med markedskonsulent Frank Nilsson, på e-post [email protected]

For mer informasjon kontakt:

Annonse fra Obos-ligaen: