KBK setter ned billettprisene

KBK har rykket OPP til Eliteserien – og samtidig setter vi NED billettprisene på Nordmøre stadion.

– I år skal det spilles eliteseriefotball i Kristiansund igjen! Det blir enda mer attraktive kamper, til en billigere penge, sier Henning Betten, mediesjef i Kristiansund Ballklubb.

Årets første eliteseriekamp på Nordmøre stadion er KBK–KFUM Oslo søndag 7. april kl. 14.30. Nå kan du sikre deg billetter til kampen!

KJØP BILLETTER TIL KBK–KFUM OSLO HER!

Og i år har vi gode nyheter til alle som vil se KBKs hjemmekamper: Prisen settes ned slik at alle enkeltbilletter er minst 10 prosent billigere enn i fjor! Det blir også langt enklere å bestille seg billett – for nå setter vi én pris for hver tribune, uansett hvilket sete man velger.

– Med renteøkninger, dyr strøm og høyere matvarepriser er det mange som har fått trangere økonomi. Nordmøre stadion skal være for alle, og derfor velger vi å sette ned billettprisene selv om KBK har rykket opp til Eliteserien. Vi ønsker at så mange som mulig skal ha mulighet til å komme på kamp, støtte laget og treffe KBK-venner, sier Betten.

BILLETTSIDEN: HER SIKRER DU DEG PLASS PÅ KBKS KAMPER

Den største prisnedgangen er for noen seter på Notar-tribunen, der det er reduksjon fra 385 kroner til 290 kroner.

I år koster voksenbillettene 200–290 kroner, avhengig av hvilken tribune man velger, mens det koster 100–170 kroner for honnør, student og barn.

– Det var fantastisk å være med på opprykket i desember, og det ble ekstra spesielt med den mottakelsen som hele byen ga oss da vi kom hjem til Kristiansund. Det viser hvor mye klubben betyr for folk, og hvor samlende fotballen er for Nordmøre. Det blir utrolig gøy å dra til Lerkendal, Brann stadion og Aspmyra igjen, men det vi gleder oss aller mest til er å spille 15 eliteseriekamper hjemme på Nordmøre stadion. Trøkket her er det ingen som overgår. Klarer vi å levere slike prestasjoner på banen som vi gjorde i opprykkskampen, blir det en veldig artig sesong, sier Betten.

Sesongkort og KBK+

Det billigste alternativet hvis du vil se mange kamper, er fortsatt å kjøpe sesongkort. Her får du flere kamper «gratis» sammenlignet med å kjøpe enkeltbilletter.

Sesongkortene koster det samme som i fjor, til tross for at OBOS-ligaen er byttet ut med Eliteserien. Og alle som hadde sesongkort i 2023, fikk i høst muligheten til å fornye sesongkortet sitt for 2024-sesongen til en enda lavere pris.

BESTILL KBK SESONGKORT HER!

Et annet godt tilbud er KBK+, som er et abonnement på sesongkort. For 199 kroner i måneden (barn 119 kroner) har du fast plass på Nordmøre stadion og kommer inn på alle KBKs hjemmekamper, uansett hvor mange kamper det spilles den måneden.

Med KBK+ har du fast månedlig trekk fra ditt bankkort, i stedet for å betale alt på én gang som du gjør med vanlig sesongkort.

KBK+ sesongkortabonnement har en varighet på minimum seks måneder, og abonnenter får eksklusive fordeler og tilbud utenom sesongen.

SKAFF DEG KBK+ HER!

Puma-billett og Coop-billett

Vår utstyrsleverandør PUMA sponser 100 gratisbilletter til barn og unge under 16 år til hver hjemmekamp. Billettene er til plasser på KBBL-tribunen, og bestilles som vanlige billetter med promokoden «puma». LES MER HER

Hvis du er COOP-medlem, kan du bestille COOP-billett for 100 kroner. LES MER HER

Fredag er den store dagen for felles billettslipp til kamper i Eliteserien og OBOS-ligaen. Og det blir mye moro både på hjemme- og bortebane i år. KBK og Uglan samarbeider om flere bortekampturer denne sesongen.

Den første turen går til serieåpningen mellom Lillestrøm og Kristiansund mandag 1. april (andre påskedag). Senere blir det satt opp bussturer til bortekampene mot Molde (14. april) og Rosenborg (26. mai).

Annonse fra Eliteserien: