Stadionområdet

Ankomst og aktiviteter på Nordmøre stadion.

Hele Nordmøres møteplass

Nordmøre stadion er stedet å være. Etter et fantastisk fotballår i 2016 fikk klubben midler fra kommune og næringsliv til å ferdigstille stadion i sin fulle prakt. Takket være et fantastisk stort trykk på sesongkort fikk vi realisert tribuner over hele stadion; 1)-tribunen, Abysstribunen, KBBL-tribunen og Notartribunen.  Alle disse har tak, og det har kommet opp nye bygg på nordsiden av stadion. Disse inneholder kontorer, fasiliteter for sport, Møre Drift VIP, Talgø Mathall og Slatlem's Corner samt Møre Royal Terasse. I hvert sitt hjørne har vi Sparebank1 Nordmøre Losjen og Lindbak-losjen (se kart nederst i artikkelen).

Billettsalg og tribuner

Stadion kan gjeste 4.444 publikummere per kamp. Det er sitteplasser rundt hele stadion, ståplasser er lokalisert på 1)-tribunen og KBBL-tribunen. Blant annet holder KBKs supporterklubb, Uglan, til på 1)-tribunens ståfelt.

Det merkes at bortesupportere sitter på felt A og B på KBBL-tribunen. 1)-tribunen, Notar og Abyss er kun forbeholdt hjemmesupportere. 

Området

Kristiansund Stadion er stedet hvor du treffer venner, familie og kjente mens man nyter servering fra Talgø Mathall, Slatlem’s Corner eller i Møre Drift VIP ved 1)-tribunen.

Ønsker du supportereffekter som drakt, flagg eller andre blåfarger kan du ta turen innom KBK-shoppen, som er lokalisert ved hovedinngangen på Notartribunen. Rett ved siden av finner du Talgø Mathall hvor det serveres hamburger, pizza og fishan på nordmørsk vis. Mens du sjekker stemningen i folkemylderet før kampstart så kan du også se de navnebelagte hellesteinene som pryder tribuneområdet her. 

Ved KBBL-tribunen vil det utover sesongen være ulike aktiviteter for barn og unge, samt familier. Blant disse aktivitetene vil du finne konseptet Fanzone.

Området utenfor stadion er åpent 2 timer før kamp (lørdagskamper 3 timer før kamp).
Tribuneområdet og billettboden åpner for 1 time før avspark.

Fanzone

I samarbeid med Norsk Toppfotball, er det utviklet et supporter-konsept kalt Fanzone. Her vil vi ved noen utvalgte kamper tilbys et helt spesielt sportslig og moro opplegg for alle supportere, publikum og nysgjerrige. Blant annet vil det være en ballbinge tilstede for barn, ansiktsmaling, samt mat og drikke til familievennlige priser. Fanzone vil åpne 2 timer før kampstart og stenges en halvtime før kampen begynner.

Ankomst

Vi anbefaler alle supportere og publikum om å bruke kollektivtransport eller å gå til stadion, da det er begrenset med parkeringsmuligheter.

Ved kjøring er det ankomst via Hagelinveien, parkeringsbevis er påkrevd på stadionområdet. Det er begrensede parkeringsmuligheter på Nordmøre stadion, men det er plass ved Atlanten videregående skole og Atlanten ungdomsskole, samt den nye parkeringsplassen på østsiden av stadionområdet.

Under kan du se tribunekartet over Kristiansund Stadion.

Kristiansund stadion Salkart 2021_2022.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: